Zoeken

Borger Tegels en Sanitair, Surhuisterveen

Alles in stijl

Trots prijkt de leeuw in het logo van Borger aan de gevel van de showroom. Ytzen Borger liet zijn winkel in tegels en sanitair bouwen in 2006.

Drie jaar later werd er alweer uitgebreid. "Het groeide zo hard. Zelfs Johan Hummel van De Vries Everts Numan stond versteld."

Stijlvolle showroom
In 1996 begon Ytzen Borger voor zichzelf als tegelzetter. Binnen een jaar had hij al mensen in dienst. Maar hij wilde meer: een mooie winkel met een stijlvolle showroom, met tegels en sanitair in het midden- en hoogsegment. "Ik hou van mooi.", zo legt hij uit. "Maar het is niet allemaal duur. Dat valt best mee."

"Complimenten voor DVEN Accountants Adviesgroep. Alles ziet er keurig uit."

Er gingen wat jaren overheen, maar toen kreeg hij de kans zijn droom te realiseren, op een prachtlocatie, pal aan de N358. "Dan ga je met je accountant om tafel en bekijk je de cijfers..." Het was snel voor elkaar.

Ytzen Borger weet waarom het zo soepel ging. "Ik heb altijd alles goed kunnen onderbouwen en ik leef niet met grote hand. Ik overleg ook alles met de accountant; daar heb je een goede accountant voor. Zij doen ook de hele boekhouding en loonadministratie. Zelf doe ik de in- en verkoopadministratie. Ik heb ook wel eens controle gehad. Als eerste zei de controleur: 'Complimenten voor DVEN Accountants Adviesgroep. Alles ziet er keurig uit.'"

www.tegelzetbedrijfborger.nl