Zoeken

Aximax.nl, Surhuisterveen

Meegaan met je tijd

"Kijk, achter die voordeur woont Nederland." Aan het woord is Anne Heidbuurt, eigenaar van maar liefst acht internetwinkels met artikelen van speelgoed tot stofzuigers en van wasmachines tot tv's. Vanuit het hele land doen mensen boodschappen in Surhuisterveen. Wie wil, kan de koopwaar zelf afhalen. Voor witgoed en audiovisuele apparatuur is er zelfs een speciale showroom.

In 2002 begon Anne Heidbuurt met zijn echtgenote Aximax.nl. De jaren daarna ging hij mee met zijn tijd. Als hij ziet dat ergens vraag naar is, bedenkt hij er een antwoord op. Zo ontstonden AxiToys, ValeraShop, LencoShop, De Schoonmaakshop en De FrieslandShop. Maar ook AxiHandel, de groothandel voor bedrijven, en SponsorWebshop, die van elk gekocht artikel een vergoeding reserveert voor een vereniging naar keuze.

"Bij De Vries Everts Numan denkt het hele kantoor met ons mee."

De twaalf medewerkers die het bedrijf nu telt en het riante magazijn vormen het bewijs dat Anne Heidbuurt weet wat hij doet. Dat wordt nog eens onderstreept door het rapportcijfer 9 dat Aximax van klanten krijgt.

Cruciaal in dit alles is de geautomatiseerde orderverwerking. "Dat systeem hebben we zelf ontwikkeld in overleg met De Vries Everts Numan. Het is gekoppeld aan onze boekhoudcomputer. Je kunt als bedrijf veel kosten besparen als je boekhouder met je meedenkt in de bedrijfsvoering. Bij DVEN Accountants Adviesgroep denkt het hele kantoor met ons mee. Zij hebben verstand van zaken."

www.aximax.nl