Zoeken

Wij geven de voorzet, de ondernemer mag hem inkoppen

‘Waarom wij kiezen voor VV Roden? We voelen ons betrokken bij deze prachtige, gastvrije voetbalclub, zowel privé als zakelijk. VV Roden is een club met een rijke historie, een sociale vereniging waar iedereen meetelt. In die maatschappelijke betrokkenheid herkennen we onszelf.

We doen graag dingen samen, alleen ben je niets! Met onze kantoren in Roden, Drachten, Surhuisterveen en De Westereen staan we midden in het ondernemersleven, gaan voor het beste, zijn creatief tussen wat kan en mag. We begeleiden van wieg tot graf. Een boekje wordt steeds minder belangrijk, het hele advies eromheen des te meer. Een boekje is terugkijken. Wij geven de voorzet, de ondernemer mag hem inkoppen. Toekomstgericht denken is het toverwoord. Daarom investeert DVEN als kledingsponsor van verschillende elftallen ook graag in VV Roden. Want deze club heeft toekomst! Niets mooiers en gezonder dan lekker een balletje trappen bij een fantastische vereniging die durft te investeren. Neem de prachtig gerenoveerde kantine en de nieuwe kleedkamers, wát een uitstraling. We zijn een trotse partner van voetbalvereniging Roden!’

Tot aan de zijlijn!

André Steenbergen en Bob van der Velde