Zoeken

Bedrijfsadvies

DVEN Accountants Adviesgroep | Bedrijfsadvies

Elke ondernemer die een moment achterover leunt om behaalde resultaten te bekijken, loopt eigenlijk direct alweer achter de feiten aan. Gechargeerd? DVEN Accountants Adviesgroep denkt van niet. De markt verandert in hoog tempo, concurrentie neemt toe en ook uw klanten stellen steeds hogere eisen. Efficiënt en financieel verstandig zaken doen, daar kunt u een partner bij gebruiken die met u meedenkt. Die zicht heeft op uw branche, op de regio waarbinnen u werkt en die altijd voor u klaar staat.

Onze adviezen stemmen wij af op de omvang en de aard van uw bedrijf en u als ondernemer.

Zit u eraan te denken om uw bedrijf te verkopen? Of juist een bedrijf te starten? Misschien zoekt u een opvolger voor uw bedrijf. Wilt u investeren, maar eerst eens onderzoeken wat daarvoor de beste mogelijkheden zijn?

Of komt u in aanmerking voor subsidies, maar weet u niet welke wegen u moet bewandelen? Hebt u personeel en wilt u de financiële situatie eens onder de loep nemen; hoeveel komt er binnen en hoeveel gaat eruit?

Het zijn allemaal ondernemersvragen waarbij de adviseurs binnen De Vries Everts Numan Accountants Adviesgroep u heel goed van dienst kunnen zijn.

Neem contact met ons op voor bedrijfsadvies.

Geïnteresseerd?
Neem contact met één van onze persoonlijke adviseurs om de mogelijkheden te bespreken, of laat u door ons terugbellen.


Neem contact met ons op