Zoeken

Agrarische diensten

DVEN Accountants Adviesgroep | Agrarische diensten

Ondernemers in de agrarische sector weten zich al jaren goed geadviseerd bij DVEN Accountants Adviesgroep. Niet voor niets hebben we adviseurs die expliciet zijn opgeleid om ingewikkelde, specifiek agrarische vraagstukken te behandelen. Agrarische ondernemers, van melkveehouder tot boomkweker, hebben met andere zaken te maken dan commerciële ondernemers.

Een bedrijfsoverdracht of het aanvragen van (milieu)subsidies: er is specialistische kennis vereist om zulke zaken tot een goed resultaat te brengen. De adviseurs van DVEN Accountants Adviesgroep hebben verstand van agrarische zaken. Wij hebben fulltime specialisten in huis voor ondernemers in de agrarische sector.

Binnen de agrarische sector denken wij niet alleen aan de melkveehouders, pluimveehouders, en varkenshouders, maar ook aan boomkwekers,akkerbouwers en paardenhouders.

DVEN Accountants Adviesgroep is ook deskundig op het gebied van uw manegebedrijf, uw pensionstal, het fokken van paarden en paardenhandel. Wij kennen deze specifieke regelgeving.

Benieuwd wat wij voor agrarische ondernemers kunnen betekenen?

Geïnteresseerd?
Neem contact met één van onze persoonlijke adviseurs om de mogelijkheden te bespreken, of laat u door ons terugbellen.

Neem contact met ons op